Prekių krepšelis 0,00 EUR ( 0 )
Sveiki, Jūs nesate prisijungęs.

Privatumo politika < Atgal

Privatumo politikos tikslas
Šios Privatumo politikos paskirtis yra aiškiai jums išdėstyti, kaip mes tvarkome jūsų Asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate, kaip siekiame juos saugoti, apie jūsų turimas teises ir galimybes kontroliuoti savo Asmens duomenis ir saugoti savo privatumą.
 
Ką reiškia Asmens duomenys ir kiti vartojami terminai?
„Asmens duomenys“ – tai bet kokia su jumis susijusi ir jus asmeniškai atpažinti leidžianti informacija arba atskirai, arba kartu su kita mums prieinama informacija. UAB "Proteko" renka įvairius Asmens duomenis apie jus, kuriuos mums pateikiate, įskaitant ir jūsų pirkinių istoriją.  UAB "Proteko" nerinks jokių specialių kategorijų Asmens duomenų (jei nenurodyta kitaip).
 
Kaip ir kokius Asmens duomenis mes renkame?
Jūsų Asmens duomenys yra renkami šiais būdais:
  • Pateikus užsakymą – kai, užsisakydami produktus, turite mums pateikti Asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą;
  • Užsiregistravus mūsų sistemoje – UAB "Proteko" suteikia galimybę užsiregistruoti, kad nereikėtų kiekvieną kartą, ką nors įsigyjant, įvedinėti informacijos, kur pristatyti prekes. 
Priklausomai nuo to, kokius Asmens duomenis norite pateikti ir nuo Asmens duomenų rinkimo tikslo kiekvienos formos bei tikslo, iš jūsų gali būti renkami tokie duomenys: el. pašto adresas, vardas, pavardė, adresas, pašto kodas ir miestas, telefono numeris, pirkimo istorija.
Taip pat galime rinkti tam tikrus duomenis iš Slapukų ir panašių priemonių. Sužinoti daugiau apie slapukų ir panašių priemonių naudojimą galite paspaudę šią nuorodą.
 
Kaip mes naudojame jūsų Asmens duomenis?
Vykdyti jūsų užsakymą
Jei užsisakėte prekių iš  UAB "Proteko", jūsų Asmens duomenis naudosime siųsdami jums įsigytas prekes ir norėdami susisiekti dėl užsakymo vykdymo eigos el. paštu, telefonu ar kitomis priemonėmis. Taip pat perduosime jūsų Asmens duomenis prekes pristatančiai firmai bei sandėliui, kad jūsų užsakymas būtų išsiųstas ir pristatytas jūsų nurodytu adresu.
 
Teikti pagalbą klientams
Jei susisieksite su mumis el. paštu ar telefonu, mes tvarkysime jūsų Asmens duomenis, įskaitant informaciją apie užsakymą bei istoriją, siekdami atsakyti į užklausą ir suteikti jums geriausią koks įmanomas aptarnavimą.
 
Personalizuoti komunikaciją su jums
Jei užsiprenumeravote mūsų El. naujienas ir taip išreiškėte norą gauti mūsų El. naujienas, sutikote su mūsų Privatumo politika, mes jums siųsime personalizuotą informaciją el. paštu remdamiesi jūsų sutikimu.
 
Ar jūs perduodate mano Asmens duomenis kitiems?
Asmeniniai duomenys gali būti perduoti UAB „Proteko" partneriams (įmonėms suteikiančioms trečiųjų šalių paslaugas), organizacijoms, suteikiančioms paslaugas ir įgaliotiems juridiniams, ir fiziniams asmenims. Asmeniniai duomenys perduodami tik tokia apimtimi, kuri reikalinga įgyvendinti teisinius ir legitiminius UAB „Proteko“ interesus. 
Asmeniniai duomenys neperduodami trečiosioms šalims (šalys, kurios neįeina į ES ir/arba EEZ), išskyrus atvejus, kai užtikrinamos tinkamos apsaugos priemonės pagal taikytinus teisės aktus.
 
Kaip mes apsaugome jūsų Asmeninius duomenis?
UAB "Proteko" deda dideles pastangas įgyvendinama tinkamas technines ir organizacines apsaugos priemones, kad apsaugotų duomenis nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo. 
 
Ar aš turiu kokių nors teisių?
Žinoma. Galite reikalauti toliau išdėstytų teisių įgyvendinimo be jokių išlaidų.
 
Sutikimo atšaukimas
Norėdami apriboti komunikaciją iš UAB "Proteko" tik ties tam tikrais kanalais ar apskritai visais, galite tą padaryti bet kada parašę mums laišką el. paštu info@proteko.lt.
 
Prieiga prie Asmens duomenų, jų ištrynimas ir taisymas
Jei turite savo registruotą paskyrą, prisijungę tam tikrus Asmens duomenis apie save galite pasitikrinti. Tačiau norėdami gauti prieigą prie visų savo Asmens duomenų, prašome susisiekti su mumis el. paštu adresu info@proteko.lt ir mes atsiųsime visų Asmens duomenų, kuriuos apie jus turime, kopiją. Taip pat bet kada galite paprašyti pataisyti jūsų Asmeninius duomenis ar juos ištrinti, parašę el. laišką adresu info@proteko.lt.
 
Kiek laiko jūs laikysite mano Asmens duomenis?
Jūsų Asmeninius duomenis laikysime tiek laiko, kiek to reikia pagal teisinius reikalavimus arba tol, kol turime jūsų sutikimą. Tačiau jūs galite bet kada pareikalauti prieigos prie savo Asmens duomenų arba ištrinti Asmens duomenis (išskyrus atvejus, kai mes turime teisinę prievolę toliau tvarkyti tokius Asmens duomenis).
 
Ar galiu gauti išsamesnės informacijos?
Siųsti su Asmens duomenimis susijusius klausimus, užklausas, sužinoti, kaip naudotis savo teisėmis, susijusiomis su Asmens duomenimis, visada galite susisieke el. paštu adresu info@proteko.lt. Iškilus bet kokiems neaiškumams ar pageidaujant pateikti skundą, bet kada galite susisiekti su Valstybine duomenų apsaugos inspekcija.
 
Šios politikos pakeitimai
UAB „Proteko“ turi teisę keisti privatumo politiką, prieš tai informuodama fizinius asmenis.
Specialūs pasiūlymai
 
INFORMACIJA
  • Pristatymas: Prekės pirstatomos per 1-3 darbo dienas nuo užsakymo patvirtinimo, AGRUDA transportu ar naudojantis kurjerių paslaugomis. Didesni nei 100€ užsakymai pristatomis NEMOKAMAI.

     

    Apmokėjimo būdai: Apmokėjimai už prekes gali būti vykdomi elektroniniu pavedimu (registruotiems vartotojams), ar grynaisiais mūsų salone.

     

    Prekių gražinimas: Prekių grąžinimas ir keitimas vykdomas vadovaujantis ūkio ministro 2001 m. birželio 29 d. įsakymu Nr. 217 patvirtintomis „Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklėmis“ bei ūkio ministro 2001 m. rugpjūčio 17 d. įsakymu Nr. 258 patvirtintomis „Daiktų pardavimo ir paslaugų teikimo, kai sutartys sudaromos naudojant ryšio priemones, taisyklėmis“.

     

KONTAKTAI

J. Kubiliaus g. 18,
Vilnius, Lietuva

Tel.: +370 5 23 11171

info@proteko.lt